Als verkoper ben je dagelijks bezig de vraag van de klant te matchen met het aanbod van de leverancier. Je maakt zelfstandig offertes, hebt veel contact                    met klanten en leveranciers en zorgt voor een correcte administratieve afhandeling van orders. Je bent actief bezig met het onderhouden van bestaande                  relaties en neemt initiatieven tot het vergroten van de verkoop. 

 

             Kortom, een uitdagende baan binnen een enthousiast, collegiaal en gedreven team. 

 

Wat ga je doen?

       Als verkoopmedewerker voorzie je de klant van een vakkundig advies met daarbij een passend aanbod. Je richt je op het optimaal helpen van de klanten en op het verkopen van de allernieuwste producten. Je staat klanten zelf te woord. Daarnaast weet je uitstekend de behoefte te bepalen en behoefte te creëren. Verder ben je in staat om out of the box te denken en resultaatgericht te werkt te gaan. 

      Werklocatie, Zuid-West Nederland

 

Wat verwachten we van jou?

       Afgeronde commercie opleiding. 

       0 tot 3 jaar relevante ervaring. 

       Flexibel en het vermogen om je de werkwijze snel eigen te maken. 

 

       Persoonlijke kenmerken: collegiaal, gedisciplineerd, initiatiefrijk, kwaliteit­ en resultaatgericht, en stressbestendig. Wil jij als verkoper aan de slag? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e­mail aan info@adyaspeople.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Bel dan naar telefoon 0618598758