Over ons

Visie

AdyasPeople wilt de beste in de markt zijn. Daarom staat de klant en de kandidaat hoog in het vaandel bij ons. We geven onze kandidaten de kans om hun ambities maximaal in te vullen.  

 

Wij willen voor al onze opdrachtgevers en kandidaten de juiste match creëren. Door onze ambitie te combineren met onze drive kunnen we 100% achter ons werk staan. Helder en transparant, dat zijn onze kernwaarden en tevens onze handvaten voor een langdurige samenwerking.  

 

Missie

De rode draad binnen onze organisatie is kennis. Goede kennis van de markt zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van alle veranderingen binnen onze markt. Onze focus ligt op 4 verschillende disciplines: Techniek, Bouw Sales & Finance. Wij staan voor kennis binnen onze expertises. De partner voor het creëren van de perfecte match en de expert als het gaat om mensen met kwaliteiten en kennis. 

Flexibel

AdyasPeople is flexibel. Als de markt verandert, passen we ons aan. Wij zijn een organisatie met jong en gemotiveerde adviseurs. Adviseurs die zich kunnen aanpassen en flexibel zijn. Daar zijn we trots op. 

Korte lijnen

AdyasPeople is een flexibele organisatie, met korte en transparante communicatielijnen. Wij kunnen de lijnen kort houden en snel schakelen wanneer dat nodig is. Dit doen we vanuit onze hoofdvestiging waarmee we dekking kunnen bieden voor heel het land.